Voor jou |
over mij


Laten we elkaar beter leren kennen. Onderstaand zie jij wat ik voor je kan doen, wat jij eraan hebt en wat elk levensaspect invloed heeft gehad op mijn leven.


Samen met een groep gelijkgestemde mannen werken we vanuit verbinding aan jouw vrijheid, zingeving en leiderschap.

Je wilt nu de juiste keuzes maken, waarom?

  • De juiste keuze zorgt voor helderheid.
  • Helderheid zorgt voor daadkracht.
  • Daadkracht zorgt voor voldoening.
 
Op basis van de volgende elementen heb ik mijn leven afgestemd vormen tevens de kernpunten van mijn bedrijf:

Vrijheid

Voor jou

Hier begint alles mee, zonder vrijheid begin je niks. Met vrijheid, behandel je jezelf en anderen op de juiste wijze en hou je overzicht op elk levensgebied.

Over mij

Altijd ploeteren, hard werken voor je centen en doen wat anderen van je verwachten. Dit is hoe ik het deed, en velen van ons (misschien jij ook) nog steeds doen. Hierdoor missen we alleen de kern. De kern van het verhaal. De kern bestaat er namelijk uit dat wij als mens goddelijke wezens zijn, die in een bepaald ritme zijn leven leeft. Het ritme van de seizoenen, eb en vloed, komen en gaan, oorzaak en gevolg, dag en nacht. Iedereen heeft zijn eigen ritme. Maar waarom zitten wij dan wel in een 9-tot-5 cultuur hier in ons Aardse leven? We mogen weer terug naar die ritmes zodat we vanuit onze natuurlijke innerlijke vrede kunnen handelen en creëren. Na jarenlang hiermee te hebben geworsteld, ben ik een expert om te weten hoe je het niet moet doen.

Verbinding

Voor jou

Waarom zou je dingen alleen willen doen? Het leven gaat om delen en verbinden. Verbindt je met de juiste mensen om je heen en creëer samen het leven waar je naar verlangt. Als de mensen om je heen gelukkig zijn ben jij dat ook. Delen is je grootste gave hier op aarde.

Over mij

Mijn roeping hier op Aarde is om verbinding te creëren. Samen zijn, samen te verbinden en samen te leven. Dit komt voort uit het feit dat ik 3 maanden te vroeg ben geboren, waarbij ik een kleine kans had om te overleven. Ik miste de warmte van mijn moeder omdat ik in een couveuse terecht kwam. Die liefde heb ik altijd op willen vullen met hard werken, een jonko verslaving, feesten tot in de late uurtjes, vrouwen en sex. Deze manier van leven bracht mij geen blijvende voldoening. Wat mij wel blijvende voldoening gaf en geeft is: aan mezelf werken, pijnstukken afpellen, mediteren en anderen mensen die rijkdommen meegeven. Vanuit verbinding.

Zingeving

Voor jou

Met zingeving bedoel ik: zin in het leven en zin geven aan wat je doet. Doe alles wat je doet met aandacht en zingeving. Zingeving op je werk, tijdens het koken, met je vrienden, zelfs tijdens het boodschappen doen. Maar het belangrijkste: heb plezier met jezelf!! Lach en speel als een kind en voel je op die manier vrij. Altijd en overal. Als je ergens geen zingeving uit haalt, stop er dan direct mee. Als je zingeving hebt in het leven, voelen anderen dat ook en worden ze bewust en onbewust door jou geïnspireerd.

Over mij

Na een turbulente tijd in Nederland, verruilde ik het prachtige Nederland voor Noorwegen. Om niet veel later daar weer te vertrekken en mijn geluk te gaan zoeken in Portugal. Naar een maand rond te hebben gereisd en mezelf daar super eenzaam, onzeker en kut te hebben gevoeld. Stond ik langs de weg met een kapotte auto. Voor mij was dit een teken dat ik terug moest naar Nederland. Twee maanden na dit laatste incident woon ik weer in Nederland en werk ik vanuit voldoening, met de juiste mensen om mij heen aan het begeleiden van mannen. Zo snel kan het gaan, ook voor jou.

Leiderschap

Voor jou

Een leider staat symbool voor iemand die vecht voor zijn dromen. Die opzoek is naar de waarheid en anderen laat meeprofiteren van zijn succes. Niet vanuit hebzucht maar vanuit overvloed en een deel mentaliteit. Hij is toegewijd aan zijn missie en geeft zijn leven volledig daarvoor. Hij houdt koers en blijft zich ontwikkelen met toewijding. Hij is een instrument van het universum die weet waarom hij hier is. 

Over mij

Zoals ik beschreef bij verbinding over mijn vroeg-geboorte en het missen van moederliefde, is dat een wake-up call in mijn leven geweest. Zo was ik in mijn jeugd verslaafd aan blowen en dat veroorzaakte zoveel pijn dat ik wel moest veranderen. Ik kon dat leven van verslaving niet meer aan. De grootste les die ik hierbij geleerd heb is dat ik meer vanuit leiderschap moest handelen. Een leider te worden om mijn eigen lijden te verzachten. Leiderschap voor jezelf is namelijk de grootste gift die jij jezelf kunt geven. Letterlijk er volledig voor jezelf kunnen zijn, zodat je op jezelf terug kunt vallen.  juiste aandacht aan onszelf geven.

Mike v/d Oord
Read More
Jop, ten eerste, enorm bedankt voor je inzet en enorme drive om dit te doen. Petje af voor jouw doorzettingsvermogen, want je doet wat veel mensen niet durven, en dat is gewoon ‘doen’. Ik merkte wel dat ik waarschijnlijk niet de juiste testpersoon was voor je cursus. Je doelgroep is anders. Ik vond het leuk om te doen, maar voelde al snel een verplichting. Het was vooral herhaling van stof die ik al kende en daardoor werd het moeilijker om jouw boodschap tot me te laten komen. Zelfvertrouwen is sterker bij aanwezig zijn in het nu.
Thom Henskens
Read More
Als het ware een herontdekking van hetgeen je al weet. Wat diep van binnen verscholen zit en naar de oppervlakte gedreven komt. Het doorbreekt het dagelijkse taboe en stuurt je in de richting van je eigen kracht.
Boy
Read More
Ik heb genoten van begin tot eind. Zelfreflectie was mij niet onbekend vanuit mijn reis van persoonlijke ontwikkeling, maar dit ging ook wel een stuk dieper in op het zielsdeel. Mooi, krachtig en diepgaand; gotta love it.